Vinnaren av VM-tävlingen!

 
Igår blev det klart att Frankrike tog hem VM i fotboll. Klart var också att två stycken tävlande hade siat om att just Frankrike skulle stå som vinnare när VM var över. Fredrik M Frank och Marita Johansson var dessa fotbollstokar och endast en skulle kamma hem det fina priset ovan - Escape to Victory på DVD.
 
Jag gjorde det väldigt enkelt och singlade slant om saken. Det blev klave, som jag hade tilldelat...
 
 
Grattis!
Escape to Victory - Frankrike - Tävling - VM

James första födelsedag

 
Igår fyllde våran son James 1 år. Det är väl en klyscha att säga det, men herrejävlar vad snabbt tiden går när man har barn. Första året har varit tufft för lilla James, som akutopererades för invagination under hösten förra året och nu i våras hade lunginflammation, för att inte tala om alla slängar öroninflammationer han haft med. Men, men, det tumultartade året gjorde honom extra förtjänt av lite födelsedagstårta, den första tårta han någonsin smakat på. Man kan väl säga att han tyckte det var gott...
 
 
 
 
Sen var det presentöppning, som storebror Charles insisterade att hjälpa till med. Han insisterade även på att leka med presenterna mer än James själv, men det var OK, James är ändå i åldern då själva omslagspappret är den roligaste biten med presenterna.
 
 
Nu hoppas jag James får ett lugnare andra år. Tack till alla som varit en del av hans första!