Välkommen till världen, James

 
Nu är han här, våran James. Lite tidigare än väntat kom han ut med vikten 4725 gram (en liten knubbis!) och 55 cm lång. Förlossningen var snabb och felfri, knappa två timmar efter vi anlänt till förlossningsavdelningen var han ute och såg ut som en nästan exakt kopia av våran första son, Charles, med samma ögon, öron, läppar och näsa.
 
 
Eftersom han vägde så mycket fick vi övernatta en dag på BB för att kolla blodsocker och bestämma om extra matning. När det stod klart att blodsockervärdet var bra och läkaren gjort sin undersökning utan att hitta något konstigt fick vi äntligen åka hem för att starta vårat nya liv tillsammans.
 
 
Vi såg fram emot att visa upp James för Charlie, vars farmor tagit hand om honom hemma hos oss det senaste dygnet. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, blott några minuter innan vi kom hem hade han nämligen somnat på soffan.
 
 
När vi väckte honom efter sin tupplur var han lite gnällig, det brukar han vara när han är nyvaken, så jag gick in med honom på hans rum och vi lekte lite med hans tåg tillsammans tills det att han blev på bättre humör. Sen tog jag ut honom till vardagsrummet för att för första gången få träffa sin lillebror. Det gick bättre än väntat, ingen avundsjuka eller så än, mer fascination över familjens nya tillskott som han gång på gång säger är "Charlies bebis!"
 
Innan dagen var över hann James ge oss sin bästa imitation av Sylvester Stallone:
 
 
Och få sin första blöja bytt här hemma:
 
 
Grejerna han har på händerna är för att han inte ska riva sig själv och kommer även användas när han börjar suga på tummarna. Sen var det sovdags, åtminstone för ett tag.

 
Nu har jag 9 pappalediga dagar kvar att se fram emot, fyllda av bajs (som för tillfället ser ut som något Ewing Oil skulle vara intresserade av), spyor, klädbyten, matande, gungande, sjungande och lite annat. Det blir min semester den här sommaren, den bästa jag kunnat tänka mig.
Pappaliv - Sylvester Stallone
Sofia

Grattis!! James Optimus eller Optimus James? ;)

Svar: Optimus James är helt klart coolare :)
Pappa Älskar Film