På tal om Empire Pictures...

 
För ett par veckor sedan kom nyheten att boxen ovan, innehållandes inte mindre än 18 av Empire Pictures mest kultiga rullar (17 st på Blu-ray, en på DVD), släpps den 5:e maj. Boxen är limiterad till 600 exemplar och bortsett från filmerna jag listar nedan får man också med en booklet på 24 sidor och kommer dessutom numreras samt signeras av filmbolagets skapare, Charles Band.
 
Metalstorm
Metalstorm (3-D version)
The Dungeonmaster
Ghoulies
Ghoulies 2
Trancers
Eliminators
Crawlspace
From Beyond
Terrorvision
Troll
Dolls
Prison
Cellar Dweller
Catacombs
Ghost Town
Robot Jox
Arena
 
Det enda problemet, om man kan kalla det så, är priset. Boxen kostar 250 dollar, vilket motsvarar närmare 14 dollar per film. Köper man dom styck är det absolut inget dåligt pris men i ett stort paket som här brukar det bli betydligt billigare. Lägger man sedan till en fraktavgift som lär vara hög och en eventuell tullkostnad så blir det mycket pengar för 18 filmer, som jag dessutom har flera av sedan tidigare. Men visst fan är man sugen ändå, blir ju ett perfekt paket att hålla sig upptagen ett tag med i väntan på dokumentären jag skrev om tidigare i veckan.
 
Decisions, decisions...
Arena - Catacombs - Charles Band - Crawlspace - Dellar Dweller - Dolls - Eliminators - Empire Pictures - From Beyond - Ghost Town - Ghoulies - Ghoulies 2 - Metalstorm - Robot Jox - Terrorvision - The Dungeonmaster - Trancers - Troll