CHOMP! De 7 lyckliga vinnarna av The Meg i jultävlingen!

 
Som jag skrev på Facebook i lördags har antalet vinnare av The Meg utökats från tre till hela sju stycken, det enda tråkiga med det är att de fyra extra exemplaren kommer dröja lite längre att nå sina nya ägare, men till er kommer dom! De lyckliga sju som får The Meg hemskickad inslagen i julklappspapper tack vare en när och kär person är följande:

Staffan Hellqvist får ett exemplar tack vare vännen Hans, som gärna vill att den blir en del av deras episka filmmaraton som sker i mellandagarna.
 
Marie Holmgren får ett exemplar tack vare vännen Linnéa, som meddelat att Marie är helt haj på hajfilmer!
 
Jenny Hemlin får ett exemplar tack vare Nils, som ett tack för hennes ovärderliga arbete inom hemtjänsten, vilket ledde till en oväntad vänskap.
 
Mikaela Magima får ett exemplar tack vare sin make Magnus, som är en jävel på både julrim och puns!
 
Kjell Lundgren får ett exemplar tack vare sonen Peter, söner som ger bort film i julklapp till sina pappor kommer alltid få pluspoäng hos mig!
 
Therese Sjöblom får ett exemplar tack vare maken Christian, för att han osjälviskt lät lill-Christian sköta tänkandet för en stund.
 
Irma Berglund får ett exemplar tack vare Rainn, som har rätt i att Statham är träig, men allra mest får hon den för all tid hon tvingats spendera med Rainn under året.

Tack till alla som var med och tävlade. Ni som inte vann ett exemplar åt er vän eller familjemedlem kan fortfarande köpa The Meg från bland annat Discshop, CDON och Ginza. God Jul på er!
The Meg