Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

 
Genre: Comic book
Regi: Cathy Yan
Manus: Christina Hodson
Producent: Margot Robbie, Sue Kroll, Bryan Unkeless
Land: USA
 
Berättelsen om hur Birds of Prey bildades.
 
Det har skrivits och sagts mycket om den här spin-offen till den mycket hatade Suicide Squad. Floppade den för att den sög, eller berodde det på alla hemska män som vägrade se en film om och av kvinnor?
 
 
Well, den här kvinnoälskande recensenten kan berätta att filmen förlorade pengar för att den helt enkelt inte är särskilt bra. Margot Robbie var det överlägset bästa med Suicide Squad och är en stor stjärna i Hollywood just nu, så jag förstår varför man försökte.göra något bättre med hennes karaktär som huvudfokus.
 
 
Man har velat göra en Deadpool, men även om Margot Robbie är klockren i rollen är manuset inte lika vasst som dom manus Ryan Reynolds fått jobba med i sin franchise. Medan många comic book-filmer är alldeles för långa känns den här för kort, man får intrycket att dom bygger upp till något stort, sen är filmen typ slut.
 
 
Snyggt filmad, smårolig lite då och då och Rosie Perez är med i en storfilm igen av någon anledning, men nej, filmen kämpar för att uppnå mediokerhet (är det ens ett ord?) Gillade du inte Suicide Squad, vilket du såklart inte gjorde, behöver du inte skynda dig för att se Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn.
 
Betyg: