Pappas lilla ninja

 
Tyvärr har min 4-åriga son inte riktigt nått den där magiska åldern då det är OK att sitta med pappa i soffan och titta på när Shô Kosugi kastar shurikens som landar på motståndares pannor, skär upp bukar med ett katana svärd, spotta ut vassa saker i ansiktet eller göra en rejäl hoppspark i nyllet på någon. Däremot har han fattat tycke för Ninjago, ett lego med ninjor som tema som blivit så extremt populärt att det blivit både till en TV-serie och film. Det här intresset har såklart uppmuntrats med lite leksaker, tröjor, strumpor samt pyjamas han kan ha på sig. Han är så inne i det att han brukar stoppa en del av en bilbana (som ska föreställa ett svärd) bakom ryggen och går sedan omkring med en hand som täcker pannan medan den andra täcker näsa och mun. Så. Jävla. Sött. Och badass.
 
Nästa steg är såklart Teenage Mutant Ninja Turtles, för att sedan övergå till barnfilmer som 3 Ninjas. Sen, då jävlar är det dags för ninjaskola på riktigt med Enter the Ninja, Revenge of the Ninja, Ninja III: The Domination, Pray for Death och så vidare.
 
Gud, vad jag längtar!
 
Enter the Ninja - Ninja - Ninja III: The Domination - Ninjago - Pray for Death - Revenge of the Ninja - Sho Kosugi - Teenage Mutant Ninja Turtles