Tom Cruise, Frugan & Jag

 
Att se Tom Cruise senaste film tillsammans, helst på bio, har varit min och frugans grej ett tag nu. Jag tror det började med Världarnas Krig sommaren 2005, då hade vi varit tillsammans i knappt ett år. Egentligen är jag inget jättestort fan av Cruise, i alla fall inte det han gjorde under 80- och 90-talet (Top Gun är sjukt överskattad, fucking quote me), bortsett från några undantag, såklart (show me the moneeeey!). Men hans output sedan Minority Report (2002) och framåt har i överlag varit jävligt bra, med betoning på underhållande. Så vi har alltid sett hans nya filmer tillsammans, vilket är extra trevligt då vi ofta inte gillar samma sorts filmer.
 
Han har även blivit en mindre detalj till lite större händelser i vårat förhållande. När jag friade till min fru gjorde jag det efter att vi ätit middag och varit på bio. Filmen vi just sett var Oblivion, bara några månader efter att vi sett och förälskat oss i hans Jack Reacher. På vår smekmånad i Rom sommaren efter råkade hans senaste film, Edge of Tomorrow, vara bioaktuell, så vi såg den efter lite krångel med att hitta en biograf utan dubbning. Han känns därför, åtminstone för oss, på något sätt kopplad till vårat förhållande.
 
Utan min vetskap deltog frugan nyligen i en tävling i samband med Blu-ray släppet av hans senaste film, The Mummy. Som motivering skrev hon om just den här kopplingen Tom Cruise har till vårat förhållande. Priset man kunde vinna var en poster av samma film - signerad av Tom Cruise själv. Hon vann.
 
 
Hon nöjde sig inte med att överraska mig med en poster som en av världens största filmstjärnor någonsin signerat, hon köpte även filmen på Blu-ray åt mig.
 
 
Tack till världens bästa fru och mamma!
Edge of Tomorrow - Jack Reacher - Minority Report - Oblivion - The Mummy - Tom Cruise - Top Gun - Världarnas Krig
Björn

Kul att ha Tompans namnteckning, synd bara att det är en kass film

Svar: Du har sett den nu? Jag tyckte den var helt OK.
Pappa Älskar Film