Tyskland släpper Shô Kosugis 9 Deaths of the Ninja!

 
Snart. Snart är samlingen komplett. I och med släppet av 9 Deaths of the Ninja på Blu-ray kommer samtliga Sho Kosugis ninjafilmer vara släppta i HD. Jag äger de tidigare släppta Enter tne Ninja, Revenge of the Ninja, Ninja III: The Domination, Pray for Death och Ninja Assassin, så det här är ett mycket välkommet och framförallt efterlängtat släpp.
 
Den kommer vara en del av Digidreams Studios serie Platinum Cult Edition, vars ägare Oliver Krekel är ökänd i samlarkretsar på grund av hans releaser, som ofta använder extremt mycket DNR till hemska resultat. En annan av Kosugis filmer, Black Eagle, har också släppts som en del av Platinum Cult Edition och kan vara det sämsta släppet, bildkvalitetsmässigt, som någonsin gjorts. Jag äger den ändå eftersom det tillkom gott om extramaterial och två versioner av filmen.
 
Jag håller tummarna för att 9 Deaths of the Ninja får någorlunda bra bild och ljud, för allt Krekel släppt är inte av dålig kvalitet. Det är redan klart att det tillkommer extramaterial i form av bakom kulisserna och förmodligen mer, så det är ett självklart köp för min del. Releasedatumet är inte känt än, enligt deras hemsida skulle den släppas i slutet av april, vilket ju kommit och gått, dessutom finns den inte att beställa via Amazon.de än.. Förhoppningsvis dröjer det inte länge till. Som vanligt kommer de första 1000 exemplaren med både ett slipcover och booklet (på tyska), så gillar man sånt får man köpa i god tid.
 
9 Deaths of the Ninja - Amazon - Black Eagle - Digidreams - Enter the Ninja - Ninja Assassin - Ninja III: The Domination - Oliver Krekel - Platinum Cult Edition - Pray for Death - Revenge of the Ninja - Sho Kosugi