Carrie Fisher har avlidit

 
Som de flesta kanske vet fick Star Wars-stjärnan Carrie Fisher en hjärtattack den 23:e december. Efter att ha vårdats på sjukhus i fyra dagar gick hon idag bort. Hon blev bara 60 år gammal, en alldeles för ung ålder att avsluta livet på.
 
Hon kommer självfallet först och främst alltid förknippas med karaktären Prinsessan Leia i Star Wars-filmerna, men hon var med i mycket annat bra också. Under the Rainbow, en bortglömd film med Chevy Chase, En Djävul Till Granne och När Harry Träffade Sally är några filmer värda att nämna. Vi har turen att få se henne i Star Wars Episod VIII i december nästa år eftersom inspelningen av den filmen blev klar i somras, dock kommer hennes frånvaro i Episod IX utan tvekan vara påtaglig.

I skrivande stund är jag nog inte ensam om att ha mitt Facebookflöde fyllt med bilder på Carrie Fisher från fans som vill att hon ska vila i frid, ett tecken på att hon berört många under sin livstid.
 
Vila i frid, Carrie.
Carrie Fisher - Chevy Chase - En Djävul Till Granne - När Harry Träffade Sally - Prinsessan Leia - Star Wars - Under the Rainbow